BRAND AKTIVERING

Vi er nordens førende bureau
indenfor bilrelateret aktivering

Vi tør godt begrænse os og sige, at vi ikke kan det hele. Til gengæld tør vi også godt sige, at vi er Nordens førende indenfor brand aktivering, der relaterer sig til motorsporten og- eller bilbranchen.

Vi skaber en stærkere relation imellem dit brand og din målgruppe
Vi tager udgangspunkt i dine kunder og dit brand og skaber broen imellem dem. Kunder og medarbejdere køber sig i dag ind på et brand, og vi kan hjælpe dig med at give dem en oplevelse, der involverer dem emotionelt i dit brand – en oplevelse, hvor de føler sig underholdt, hvilket er med til at skabe en stærkere relation imellem Jer. Med andre ord, vi udvikler kreative koncepter og events med fokus på en detaljeret og seriøs afvikling.

Få en stærk samarbejdspartner
Vores rødder trækker dybe spor i motorsporten og mere end 5000 omgange på bane med vores egne biler i hele Skandinavien, udarbejdelse af prisvindende kampagnemateriale for bilindustrien og konceptudvikling igennem mere end 10 år i mediabranchen, er du sikker på at få en samarbejdspartner med stor erfaring. Vi vil elske at høre om dine tanker og krydre det med vores ideer.