CORPORATE EVENTS

Vi har hjulpet virksomheder
fra øverste hylde i dansk erhvervsliv.

Men vi har da også holdt en fest for vores nabo.

En superbil består af lyden, af linjerne, som ingeniører har udviklet over årtier, motorens fantastiske præstationer og bilens farve, som tilsammen giver dig et sus i maven, når du sidder bag rattet. Vi arbejder altid ud fra at overføre den følelse til dig og dine relationer med samme præcision og sans for detaljen, som der ligger bag udviklingen af en superbil, når vi laver et kickoff, møder/konferencer, produktlanceringer og medarbejderevents. Har dit brand direkte eller indirekte interesse i motorsport, eller er dit brand bilrelateret, så er vi det sikre valg for en uforglemmelig oplevelse til dine relationer. Se nogle af vores cases her

For de få lokalt eller de mange på tværs af landegrænser
Vi har base i indre København i et unikt venue, som er pakket ind i motorsports relateret indretning, med mulighed for afvikling af alle former for arrangementer. Det kan være præsentationer, møder, kickoffs, middage og kundearrangementer. Vi har lagt fokus på, at vores kunder og jeres kunder skal have en WAUW-effekt, når de træder ind i vores lokale. Det skal opleves, og vi byder dig meget gerne indenfor og ”sparke lidt dæk”. Du skal være velkommen til at kontakte os her.

Med mere end 5000 omgange på bane med vores egne biler i hele Skandinavien, har vi stor erfaring med afvikling af events på tværs af hele Norden, så vi håndterer opgaver lokalt for de få i vores egne lokaler eller på tværs af landegrænser for de mange i eksterne omgivelser. Lad os høre dine tanker, og vi kommer retur med et koncept til jer.